Alane's Coast - Im A Soldier In The Army Of The Lord

Make up för bruden

Det är så härligt att kunna få göra iordning sig och få det att bli så fint, det är härligt att kunna bli extra fin när man ska gifta sig. Det är ju då som man vill känna sig som finast och det finns många som kan hjälpa en med det och det är ju härligt att det går att få bli hjälp att bli så fin som man bara kan bli. Man kan kolla med Make up hos Stockholm Stylisterna som är väldigt duktiga på att göra fin makeup och det är ju så härligt att kunna göra det så fint så som man vill.

Bra att kolla upp det i tid

Ja det är bra att boka tid i god tid och det finns så mycket som man ska tänka på och som man kan göra för att man ska bli fin. Det är kul att provsminka sig innan så att man vet att det blir så som man vill ha det och inte blir fel den viktiga dagen. Ja det är bra att kolla upp det i god tid så att man blir så nöjd som man bara kan bli. Ja det är kul att man kan göra så många förändringar med smink och det kan hjälpa en att bli så fin som man vill och känna sig vacker och så som man vill känna sig när det är dags för den stora dagen i sitt liv. Så kolla med Stockholms stylisterna och se vad dom har att erbjuda och se hur fint det kan bli och vilka idéer som dom har som man kan få och att göra det på ett sätt som man tycker om och att det blir så som man hade tänkt och att det blir så fint som man bara kan önska sig att det ska bli.